sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Luminen Joulutori-viikonloppu Tallipihalla

Viime viikonlopun vesikelit tuntuivat hyvin kaukaiselta muistolta, kun tänä iltana käynnistelin Jeeppiä Tallipihalta -20 asteessa. Nyt on lunta ja pak-kas-ta!



Tilda-tonttu, Cabina ja Nipa


Mimmi-aasi


Katsokaapas Juliaanan pajan myyntitelttaa!



Kurkistus Valjashuoneen Puoti & Verstaalle (puotivuorossa Design Laurasen Laura)...


... ja Tallimiehen talon puotiin (puotivuorossa puuseppä Lauri Karskela)...


... ja Suklaapuotiin Tallimestarin taloon (kassajonoa purkavat jossain tiskin takana Tinkelin Ulla ja Hidas Taikurin Liisa)...


... ja kurkataas vielä meidänkin puotiin Vahdin taloon...


Vilinää ja hulinaa, ihanaa! En vielä osannut laittaa joululevyjä soimaan, vaan koko viikonlopun raikasi uutukainen Vain Elämää.



Kassan vieressä on pientä bling-blingiä (asiakkaat ihastelivat Taikaviitan Tarjan asetelmaa, sitä kehuttiin ihanaksi ja häiriintyneeksi, samassa lauseessa - on siis meidän puoti tiivistettynä pieneen lasikupuun)...


... ja takana myös. Eilisen dagensiin kuului sininen glitter poskipäillä ja jääkarhun korvat. Kuva on otettu sulkemisaikaan, joten rouva Jääkarhu on jo melko pöllähtänyt päivän paketointisulkeisista ja talviunien tarpeessa.


Sulkemisen jälkeen saan puodin hetkeksi itselleni. Lasken kassan ja siivoan.



Hyvää yötä, rakas Tallipiha!

1 kommentti:

kanaemo kirjoitti...

Voi että, miten tunnelmallisia kuvia!! Ihanaa vilinää, joulun odotusta, tohinaa... Tuolla viihtyisin! Ties monennenko kerran totean; harmi, kun olen täällä toisella puolella Suomea.

Ihanaa joulunodotusta jääkarhulle! :)