perjantai 31. lokakuuta 2014

Tyrwäyspäivillä Sastamalassa

Eilen iltapäivällä puin hirmuisen kerrosluvun vaatteita päälleni ja starttasin kauppa-auton kohti Sastamalan keskustaa ja Tyrwäyspäiviä. Myynnilliset odotukseni pikkukaupunkimme tapahtuman suhteen eivät olleet korkeat, mutta kun kerrankin jotain tehdään, niin täytyyhän tähän osallistua!
 

Parkkeerasin kauppa-auton Silmu&Solmun eteen hyytävää viimaa uhmaten. Sisällä Silmukkasalongin lämmössä kokoonnuttiin neuletapaamisen merkeissä ja puoti oli pullollaan makeita tarjouksia.



Aikamoista Halloween-tunnelmaa illan pimeydessä!


Illan myynti yllätti iloisesti. Kivijalkapuodeissa eilinen oli monelle vuoden ennätyspäivä. Asiakkaille tämä oli selvästi tervetullutta - ja hyvä muistutus siitä, että omaltakin kylältä löytyy lähes kaikkea. Toivottavasti tästä tapahtumasta tulee jokavuotinen!

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihanaa! Samasta syystä minäkin oman kylän tapahtumiin osallistun - että kun kerrankin järjestetään. mutta huippua, että siitä on myös hyötyä!

Jasmiina kirjoitti...

Ihan huippua! Piristysruiske pikkukaupungin keskustaan ja kivijalkapuodeille :)

myhuonglequyen kirjoitti...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.